AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek yeni bir adım atılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyameti hissetmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet kopması görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir