AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamete yaklaşmak

Kahve falında kıyamete yaklaşmak

Kahve falında kıyamete yaklaşmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında birine yaklaşmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüme yaklaşmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşe yaklaşmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe yaklaşmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında aya yaklaşmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir