AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyameti beklemek

Kahve falında kıyameti beklemek

Kahve falında kıyameti beklemek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, mal ve para sahibi olacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyameti beklemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kıyameti beklemek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyamet beklemek yarasını saracağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet saatini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir