AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetinde leke görmek

Kahve falında kıyafetinde leke görmek

Kahve falında kıyafetinde leke görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetinde leke gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetinde leke görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafette leke görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonunda leke görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek hacetinizin giderilmesine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında lekeli yastık görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir