AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli yastık görmek

Kahve falında lekeli yastık görmek

Kahve falında lekeli yastık görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli yastık gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında lekeli yastık görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır suyu lekesi görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında idrar lekesi görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü lekeli görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek aile hayatında sevinileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leke çıkarmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir