AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunda leke görmek

Kahve falında pantolonunda leke görmek

Kahve falında pantolonunda leke görmek isteklerini yerine getireceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, büyük başarıla kazanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında pantolonunda leke gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında pantolonda leke görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonunda leke görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lekeli pantolon görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etekte leke görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında lekeli yumurta görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek borçların ödeneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lekeli kumaş görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok farklı bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir