AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş kan lekesi gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş kan görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında kan lekesi görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi silmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında kan lekesi temizlemek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan lekeleri görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek elinin döneceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir