AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbisede leke görmek

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbisede leke gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet eder.

Kahve falında lekeli elbise görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise giymek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında elbisede leke görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir