AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet seçmek

Kahve falında kıyafet seçmek

Kahve falında kıyafet seçmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, onların kıymetini bileceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet seçmek gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kıyafet seçmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates seçmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır seçmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında oda seçmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında eşya seçmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm seçmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık seçmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak seçmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir