AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık seçmek

Kahve falında salatalık seçmek

Kahve falında salatalık seçmek ortaklı işlere girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında salatalık seçmek gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında salatalık seçmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çorap seçmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek seçmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında telefon seçmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında meslek seçmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık seçmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında şarap seçmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toka seçmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir