AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır seçmek

Kahve falında mısır seçmek

Kahve falında mısır seçmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır seçmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mısır seçmek günlerini hastanede geçireceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında biber seçmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında taş seçmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk seçmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kolye seçmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri seçmek şükrederek yaşayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir