AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates seçmek

Kahve falında patates seçmek

Kahve falında patates seçmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, borçlarının kalmayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında patates seçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz uzun vadeli planlar yapmanızı veya keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında patates seçmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Kahve falında biber seçmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma seçmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı seçmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında perde seçmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında oda seçmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek seçmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında meslek seçmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir