AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda seçmek

Kahve falında oda seçmek

Kahve falında oda seçmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, saygın biri olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, eve huzur dolacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Kahve falında oda seçmek gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Kahve falında oda seçmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık seçmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur seçmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında toka seçmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik seçmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık seçmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sevinileceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak seçmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir