AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak seçmek

Kahve falında tabak seçmek

Kahve falında tabak seçmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak seçmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında tabak seçmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet seçmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında araba seçmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda seçmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon seçmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Kahve falında çanta seçmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında gömlek seçmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir