AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm seçmek

Kahve falında parfüm seçmek

Kahve falında parfüm seçmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, günahların da affolacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm seçmek gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında parfüm seçmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm almak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişesi almak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında parfüm bulmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu almak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında parfüm hediye vermek emeklerin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir