AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını korumak

Kahve falında arkadaşlarını korumak

Kahve falında arkadaşlarını korumak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, mutluluktan havalara uçacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayaline kavuşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını korumak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında arkadaş korumak yanlış yönde kararlar verileceğine, tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarını korumak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını korumak hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı korumak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kuzenini korumak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, birçok engelin aşılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü korumak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iffetini korumak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir