AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını korumak

Kahve falında arkadaşını korumak

Kahve falında arkadaşını korumak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını korumak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında arkadaşını korumak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarını korumak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş korumak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı korumak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini korumak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği korumak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, borç ödemeye delalet eder.

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir