AnaSayfa / Genel / Kahve falında iffetini korumak

Kahve falında iffetini korumak

Kahve falında iffetini korumak kendi işinin patronu olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında iffetini korumak gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında iffetini korumak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında iffetsiz kadın görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini korumak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında insanları korumak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini korumak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, güzel sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını korumak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir