AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş korumak

Kahve falında arkadaş korumak

Kahve falında arkadaş korumak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaş korumak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşlarını korumak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı korumak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş korumak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını korumak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin gerileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşimi korumak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı korumak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini korumak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi korumak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir