AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı korumak

Kahve falında arkadaşı korumak

Kahve falında arkadaşı korumak haneye bereket geleceğine, batıl amele, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı korumak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşını korumak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını korumak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı korumak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaş korumak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında bir kimseyi korumak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiklerini korumak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında eşini korumak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı korumak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir