AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini korumak

Kahve falında kuzenini korumak

Kahve falında kuzenini korumak yaşanan zor günlerin biteceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kuzenini korumak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında kuzenini korumak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu korumak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ailesini korumak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında askerin koruduğunu görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini korumak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında emaneti korumak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamını korumak maneviyata daha çok önem verileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı korumak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iflas edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir