AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiklerini korumak borçlarının ödeneceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini korumak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı korumak istediği başarıya kavuşacağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi korumak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenini korumak sevdikleri ile kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerini korumak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir