AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü korumak

Kahve falında ölüyü korumak

Kahve falında ölüyü korumak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü korumak gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında ölüyü korumak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Kahve falında emaneti korumak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi korumak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı korumak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı korumak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeği korumak de rahatının yerine geleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir