AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemeği görmek

Kahve falında kısır yemeği görmek

Kahve falında kısır yemeği görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek işinde itibar edineceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır köftesi yemek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yemek hem moral hem de çareler bulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yapmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kısır yemeğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kısır yemek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir