AnaSayfa / Genel / Kahve falında kisir yaptiğini görmek

Kahve falında kisir yaptiğini görmek

Kahve falında kisir yaptiğini görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hasret giderileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kisir yaptiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ses kisilmasi görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında at kişnemesi görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kiza hamile kalmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek daha zengin hale geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişneyen at görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, insan sevindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir