AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır birini hamile görmek

Kahve falında kısır birini hamile görmek

Kahve falında kısır birini hamile görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, adından konuşulur olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kısır birini hamile gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içerisine girmek yerine mizahın gücünden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında kısır kadını hamile görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır birini hamile görmek sevinçli haberler alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek zorlanacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yemek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir