AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır koyun görmek

Kahve falında kısır koyun görmek

Kahve falında kısır koyun görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, aşık olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır koyun gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında kısır koyun görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalettir.

Kahve falında kısır köfte görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısırlık görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kısır kadın görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır yemek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine inanılır.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir