AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa don görmek

Kahve falında kısa don görmek

Kahve falında kısa don görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, tövbelerin kabul olacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, batıl amele, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa don gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kısa don görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa don giymek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında don atlet kalmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında donunu çıkarmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli don görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında don görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz donla gezmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında siyah don görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir