Kahve falında kısa çorap görmek

Kahve falında kısa çorap görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa çorap gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kısa çorap görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa çorap giymek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Kahve falında boy kısa görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kısa kestirmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısacık görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında boy kısalığı görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir