AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısacık görmek

Kahve falında saçını kısacık görmek

Kahve falında saçını kısacık görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kısacık gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Kahve falında saçı kısaltmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızıl kısa saç görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarımı kısa görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını çok kısa görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının kısa görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir