AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kısa kestirmek

Kahve falında saç kısa kestirmek

Kahve falında saç kısa kestirmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, gönül kapılarını açacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kısa kestirmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısacık saç kestirmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek arzularına kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir