AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu kadın görmek

Kahve falında kısa boylu kadın görmek

Kahve falında kısa boylu kadın görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa boylu kadın gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek doğru yatırımlar yapacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu birini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kısa boylu adam görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boy kısa görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boy kısalığı görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir