AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak iş yerinde çok zarar edileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeye girmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırtasiye açmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir