AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, başarısının yükseleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırtasiyeye girmek özgüveninin artacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye açmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak büyük sıkıntıları olmayacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir