AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye açmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiyeye girmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak anne ve baba duası alınacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kırtasiye görmek dertlerin son bulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir