AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiyeye girmek

Kahve falında kırtasiyeye girmek

Kahve falında kırtasiyeye girmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, borçlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, doğru yolu bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiyeye girmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırtasiyeye girmek kuş gibi hafifleyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kırtasiye görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yeni fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Kahve falında kırtasiye açmak sosyal hayatını da askıya alacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak ticaretin önünün açılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir