AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiye açmak

Kahve falında kırtasiye açmak

Kahve falında kırtasiye açmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kazancının hiç azalmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırtasiye açmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında kırtasiye açmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırtasiyeye girmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek çaresiz durumlarda kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırtasiye görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir