AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok yoğun çalışacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırtasiye açmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek maddi anlamda feraha ermeye, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeye girmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir