AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiyeden silgi almak

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye görmek hastalanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir