AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, memur ise terfi edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, attığı her adımı düşüneceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye malzemesi gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında kırtasiye malzemesi görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırtasiye görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeye girmek maddi yükümlülüklerin artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Kahve falında kırtasiye açmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir