AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini yolmak

Kahve falında kirpiklerini yolmak

Kahve falında kirpiklerini yolmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiklerini yolmak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kirpikleri yolmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kirpik yolmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Kahve falında kirpiklerini yolmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik kıvırmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kirpik görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye alamet eder.

Kahve falında dökülmüş kirpik görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında uzamış kirpik görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir