AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpikleri yolmak

Kahve falında kirpikleri yolmak

Kahve falında kirpikleri yolmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hanenizde bolluk olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, zorlukları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpikleri yolmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında kirpikleri yolmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiklerini yolmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpik yolmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini koparmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kirpik almak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik kestiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir