AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, daima zinde ve genç kalacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında kirpikleri yolmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik uzaması görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rimelli kirpik görmek dertlerinden kurtulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kirpikler görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında kirpik yolmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir