AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kirpik görmek

Kahve falında güzel kirpik görmek

Kahve falında güzel kirpik görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında güzel kirpik gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında güzel kirpik görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek sorunlarını gidereceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine işarettir.

Kahve falında kirpik çıkarmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpikleri yolmak sorunlarını çözeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Kahve falında kirpiklerin uzadığını görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir