AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik kıvırmak

Kahve falında kirpik kıvırmak

Kahve falında kirpik kıvırmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpik kıvırmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kirpik kıvırmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalça kıvırmak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında paça kıvırmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kıvırmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol kıvırmak aklına giren şeytana uyacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında etek kıvırmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kopardığını görmek bir şeyden zarar görmeye, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir