AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik kestiğini görmek

Kahve falında kirpik kestiğini görmek

Kahve falında kirpik kestiğini görmek kendine döneceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, nimetin ve kazancın artacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kirpik kestiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kirpik kestirmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik kestiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik dökmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek borcunun da hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir