AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik almak

Kahve falında kirpik almak

Kahve falında kirpik almak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik almak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kirpiğini koparmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kirpikleri yolmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kirpik yemek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik kestirmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kirpik görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Kahve falında kirpik çıkartmak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kirpik kopması görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir