AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirpikleri yolmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işaret eder.

Kahve falında kirpik yemek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerinin koptuğunu görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun kirpik görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik almak gelirini de büyük oranda arttıracağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik takmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir