AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iyi kısmetleri olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzadığını gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerin uzadığını görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek alın terinin karşılığını alacağına, önemli kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpikleri yolmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik yolmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik kopması görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir