AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpikleri kesmek

Kahve falında kirpikleri kesmek

Kahve falında kirpikleri kesmek önemli bir makama terfi alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, lüks içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kirpikleri kesmek gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Kahve falında kirpikleri kesmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklerini kesmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında gözde kirpik görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, statü atlayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir